هیاترئیسه #فدراسیون_فوتبال که امروز تشکیل جلسه داده بود، بالاخره شهره موسوی را از نائبرئیسی زنان فدراسیون برکنار کرد. احسان اصولی، سخنگوی فدراسیون فوتبال گفت: «شرایطی پیش آمد که دیگر در خدمت شهره موسوی نیستیم.»
شهره موسوی با عزیزی خادم در انتخابات شرکت کرد و عضو هیات رئیسه شد.
شهره موسوی در فوتبال ایران بهواسطه فعالیت در باشگاه بادران شناخته شد. باشگاهی که با هزینههای فراوان تلاش کرد به لیگ برتر برسد، ولی ناموفق بود. بادران با مدیرعاملی همین شهره موسوی شهره شد.
گفته شده شهاب عزیزیخادم پیش از معرفی نایبرئیس زن فدراسیون فوتبال، شناختی از شهره موسوی نداشته و به پیشنهاد حیدر بهاروند، او را به عنوان نایبرئیس سوم معرفی میکند. شهره موسوی برخلاف دو نایبرئیس اول عزیزیخادم که هیچکدام رأی نیاوردند، با کسب ۷۰ رأی به فدراسیون فوتبال ایران رسید.
در مدت زمان حضور موسوی در فدراسیون، خبرهای مختلفی از پروندههای مالی او و همسرش منتشر میشد. در فروردین ۱۴۰۱ خبر بازداشت موسوی منتشر شد. در زمان بازداشت موسوی، هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در غیاب او تشکیل جلسه میداد و حتی چند بار عنوان شد او به صورت مجازی در جلسات حضور داشته است!
موسوی و فریدون قربانیان، همسرش مالک یک شبکه بازاریابی مرتبط با رمز ارز «کینگ مانی» بودند. درپی ورشکستی کینگمانی، مالباختگان مالباخته در تجمعات مختلف خواستار رسیدگی به پرونده «کینگمانی» بودند. آنها از جلوی فدراسیون فوتبال گرفته تا قوه قضائیه با در دست داشتن دستنوشتههای بزرگ میخواستند تا به تخلفات مالی شهره موسوی رسیدگی شود. بسیاری از آنها شهره موسوی را «پادشاه جعل» خطاب میکردند؛ اما شهره موسوی همواره چنین شایعاتی را تکذیب میکرد تا اینکه روز ۲۷ فروردین به طور رسمی ویدئوی بازداشت او منتشر شد.
روزنامه شرق در گزارشی درباره فعالیتهای شهره موسوی نوشته: «قبل از ورود به فوتبال، شهره موسوی به همراه همسرش که مالک بادران بود، از فعالان اقتصادی بودند. این دو برای اولینبار فعالیتشان را در مشهد و با اسم شرکتی به غیر از بادران شروع کرده و بعد رفتهرفته شرکت بادران را پایهگذاری کردند. شرکتی که فعالیتش بسیار شبیه به شرکتهای هرمی بود. با این حال او اصرار عجیبی داشت که بگوید فعالیت شرکتش ارتباطی به شرکتهای هرمی ندارد.»
از سوی دیگر، فعالیتهای رمزارزی موسوی و همسرش در شرکت بادران باعث بازداشت آنها شد. هفتم مهر ۱۴۰۰ وزارت اطلاعات بیانیهای صادر کرد: «یکی از بزرگترین شبکههای سازمانیافته کلاهبرداری در سطح کشور شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت. این باند با فریب افکار عمومی و تشویق افراد به خرید و سرمایهگذاری در رمزارز مجعول «کینگمانی»، مبالغ هنگفتی را از زیرمجموعههای خود کسب کرده و با ایجاد نوسانات ساختگی در قیمت رمزارز ادعایی، اقدام به خرید و فروش آن کرده است. در این عملیات اعضای این باند با حکم مرجع قضائی دستگیر و به دلیل تعداد زیاد مالباختگان، پرونده آنان در سیر مراحل قضائی است».
با وجود بازداشت موسوی و پرونده قضایی او و حتی پس از انتخابات جدید فدراسیون فوتبال و شروع بهکار مهدی تاج و دو نایب رئیس دیگر، مجمع به پرونده موسوی و کنار گذاشتن او ورود نکرد.